Nejnovější recenze ze sekce Polštáře
Příjemné spaní na polštáři.
Polštář jsem po vyzkoušení koupila už druhý. Jsem s ním velice spokojená, po natřepání stále drží tvar, můžu doporučit.
Splňuje očekávání
- Minimum výplně. Polštař k ničemu
Kvalitní polštář za skvělé peníze, hodně naplněný, žádná klasická placka jako jinde.
- Úžasný polštář
- Dokonale příjemný materiál, jako satén.
- Perfektní zpracování
- Dá se regulovat výplň
- Jedná se o kvalitní produkt
Zatím zběžně " oleženo" a vypadá to OK.
OK!
- Příjemný materiál
- Lehký polštářek
Potřebovala bych více náplně v polštáři.
Perfektní výrobek, maximální spokojenost, doporučuji.
- pěkně naplněný poilštář, příjemný
- perfektní polštář, velice dobře se na něm spí,výhodou je i vypratelný obal
Dobre
Polstar ma v sobe velice malo vyplne, takze lezite nakonec dost nizko a boli z toho za krkem.
Produkt nedoporucuji.
Skvělý polštář, který jsem hledala snad víc než 3 roky. Mám hodně velké problémy s krční páteří - v noci se kvůli bolesti často budím a každé ráno mě bolí za krkem i hlava.
Na polštáři jsem spala zatím asi týden, ale noc je lepší a ráno mě kupodivu za krkem téměř nebolí.
Spím většinou na zádech a na boku, takže za mě nejlepší polštář co jsem měla - a to jsem už vyzkoušela minimálně dalších 5 druhů.
Pěna polštáře je měkká, pružná. Na internetu mi chybělo víc fotografií - hlavně vnitřek polštáře - je "poděravěný", takže vzdušný.
Na fotografii není moc vidět, že polštář je ve středu tvarovnaý z obou protilehlých stran, takže jsou 2 možnosti spaní - buď výkroj pro krk nebo vytvarovaný nízký výstupek pro krk. Mně sedí výkroj.
Polštář je vzhledem ke kvalitě, za dobrou cenu, vřele doporučuji.
kvalitní zboží.
Parádní